Implementace International Food Standard (IFS Logistic) v logistice potravin - Vigh, Ladislav (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza podmínek a přístupů pro implementaci Mezinárodního potravinového standardu pro logistiku potravin (Intermational Food Standard - IFS Logistic) ve vybrané firmě včetně analýzy vlivu na provádění logistických operací.
Implementation of International Food Standard (IFS Logistic) in food logistics
Keywords: Logistika; IFS Logistic; standard; HACCP.; Logistic; IFS Logistic; International Food Standard; HACCP.