Analýza podnikové kultury ve vybrané společnosti - Stowasserová, Petra (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem dané diplomové práce bylo zjistit, jak se zvolená podniková kultura realizuje v praxi a jaký dopad má na zaměstnance vybrané firmy Vodafone CZ. Výsledkem práce je ucelený přehled o podnikové kultuře dané firmy a zároveň návrhy na zlepšení zjištěných nedostatků. Pro konkrétní analýzu firemní kultury ve vybrané společnosti byl vytvořen návrh postupu a výběr technik využitelných pro sběr informací, podle kterých jsem diagnostikovala současnou situaci podnikové kultury v dané společnosti.
Corporate Culture Analysis in Chosen Company
Keywords: Podniková kultura; Typologie podnikové kultury; E-kultura; Outsourcing; Artefakty společnosti; Company Culture; Typology of Company Culture; E-Culture; Outsourcing; Company Artefacts