Zpěvní hlas a pěvecký sbor - Kubáková, Alexandra (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce Zpěvní hlas a pěvecký sbor obsahuje stručný návod k tomu, jak vést pěvecký sbor a zároveň základní informace o lidském hlase, určeném pro zpěv.
The Singing Voice and the Choir
Keywords: pěvecký sbor; anatomie; fyziologie; hlasová hygiena; sbormistr