Guerrilla marketing - Blažková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem práce bylo na základě teoretických podkladů a jejich praktické aplikace v České republice identifikovat využívané typy Guerrilla marketingu na českém trhu a navrhnout možnosti pro konkrétní firmu.
Guerrilla marketing
Keywords: guerrilla marketing; marketingová komunikace; podpora prodeje; případová studie; guerrilla marketing; marketing communication; sales promotion; case study