Kompenzační program k nápravě oslabení kardiovaskulárního systému-stavy po IM-metodické DVD - Matouš, Libor (Jihočeská univerzita, 2011)
Překládaná práce monitoruje rizikové faktory srdečně cévního systému. Tématika je zaměřena na vhodnou životosprávu a adekvátní pohybovou aktivitu u postižených osob. Tělesná aktivita s vyváženou stravou patří mezi důležité faktory, které předcházejí těmto komplikacím. Cílem práce bylo vytvoření modelu motivujícího k péči o své tělesné a duševní zdraví.
Compensation program towards treatment of weakening of cardio-vascular system - after IM stages - methodical DVD
Keywords: kardiovaskulární systém; infarkt myokardu; mozková mrtvice; ateroskleróza; hypertenze; výživa; tělesná aktivita; Cardio-vascular system; myocardial infarction; cerebral apoplexy; atherosclerosis hypertension; obesity; nutrition; physical activity.