Vyšetřování průběhu funkcí v programu GeoGebra - Medviďová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce je ukázat možné využití matematického programu GeoGebra při řešení příkladů průběhu funkcí jedné proměnné. Příklady budou řazeny vzestupně podle obtížnosti a vždy budou vyřešeny manuálně a následně pomocí programu Geogebra, doprovázené grafickým zobrazením.
Graphsof functionsin GeoGebra
Keywords: matematická analýza; matematický program GeoGebra; průběh funkce jedné proměnné; mathematical analysis; mathematical program GeoGebra; course of fuctions of one variable