Použití patogenních organismů a jejich částí k terapii nádorových onemocnění - Caisová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce zvažuje možnost využití patogenních organismů nebo jejich částí k terapii nádorových onemocnění. Mapuje celý vývoj problematiky od počátků spontánních regresí vyvolaných infekčním onemocněním až k současným výzkumům terapie za pomoci Patogen associated molecular patterns.
The application of the pathogen organisms and their parts to tumor immunotherapy
Keywords: nádorová onemocnění; imunoterapie; bakterie; cancer diseases; immunotherapy; bacterium