Mycorrhizal symbiosis in wetlands - the effect of eutrophication on mycorrhizal fungi - Staňková, Pavla (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce představuje grantovou žádost na projekt zabývající se vlivy eutrofizace (hnojení) na mykorhizní houby v mokřadních ekosystémech.
Mycorrhizal symbiosis in wetlands - the effect of eutrophication on mycorrhizal fungi
Keywords: mycorrhizal symbiosis; arbuscular mycorrhizal fungi; dark septate endophytes; wetlands; sedges; phosphorus; nitrogen; seasonality; flooding; colonization intensity