Komunikace ve vybrané oragnizaci - Petráková, Martina (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce bylo přiblížit problémy týkající se tématu komunikace ve vybrané organizaci, zaměření se na komunikaci v podniku a hledání návrhu na zlepšení problematiky. V literární části je upřesnění a rozšíření pojmu komunikace. Praktická část byla zaměřena na seznámení se s podnikem, jeho rozdělení, kam směřují komunikace a jak probíhá.
Communication in a selected organization
Keywords: management; communication; internal communication; external communication; feedback; management; komunikace; vnitřní komunikace; vnější komunikace; zpětná vazba