Využití platformy Apache Pig pro zpracování vybraných dat z webového serveru - Čaněk, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá možností využití Apache Pig pro zpracování a analýzu vybraných dat z webového serveru zpracovávané na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích a uvedením použitých zdrojů. V teoretické části popisuje přípravy prostředí a nastavení nástrojů a vytváření skriptů pro Pig, v praktické části je otestována možnost použití vybraných vstupních dat a potvrzení možnosti použití Apache Pig pro zpracování vybraných dat z webového serveru. Citace jsou zpracovány podle vzoru ČSN ISO 690.
Using of Apache Pig platform for the processing of selected data from the web server
Keywords: Apache; Pig; zpracování RSS; Analýza; Apache; Pig; processing RSS; Analysys