Marketingová komunikace destinace České Budějovice - Masaryková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá analýzou současných nástrojů marketingové komunikace destinace České Budějovice. Na základě analýzy jsou identifikovány nástroje a je zhodnocena efektivita jejich využití. Součástí práce jsou návrhy a opatření na vytvoření optimálního komunikačního mixu vedoucí k dalšímu rozvoji marketingové komunikace města České Budějovice.
Marketing communication of the destination České Budějovice
Keywords: marketingová komunikace; komunikační mix; marketingový výzkum; cestovní ruch; destinace České Budějovice; marketing communication; communication mix; marketing research; tourism; destination České Budějovice