Uplatnění moderních logistických metod ve vybraném podniku - Schacherl, Norbert (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce se věnuje moderním logistickým metodám při řízení zásob v podniku, zaměřuje se především na metody VMI a kanbanu. Práce také analyzuje využití těchto metod v podniku Robert Bosch, spol. s r.o. Na závěr jsou navržena doporučení pro tuto společnost.
The use of the modern logistic methods in a defined company
Keywords: logistika; kanban; VMI; řízení zásob spotřebou; moderní logistické metody; logistics; kanban; VMI; consumption managed inventory; modern logistic methods