Nová forma mezigenerační zábavy; projekt "Kašpárek v rohlíku" - Fuková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2015)
V bakalářské práci se zabývám mezigenerační zábavou a konkrétně pak hudebním a divadelním projektem "Kašpárek v rohlíku". V teoretické části definuji mezigenerační zábavu výhradně z pohledu rodič dítě. Dále se zabývám zmapováním historie působení Kašpárka v rohlíku. Zaměřuji se na rodinný festival Kefír, který je v režii tvůrců projektu Kašpárek v rohlíku. Výzkumné šetření v praktické části práce je zaměřeno na postoje rodičů předškolních dětí a postoje učitelek z mateřských škol ke zmíněnému projektu. Součástí bakalářské práce je i fotodokumentace rodinného festivalu a jeho reflexe.
A new form of intergenerational entertainment; project "Kašpárek v rohlíku"
Keywords: mezigenerační zábava; Kašpárek v rohlíku; rodinná zábava; intergenerational entertainment; Kašpárek v rohlíku; the family entertainment