Spotřební chování na trhu s bankovními službami - Violová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této bakalářské práce bylo vyhodnotit spotřební chování na trhu s bankovními službami a zanalyzovat hlavní důvody nespokojenosti spotřebitelů. Pro práci byly využity sekundární zdroje se zaměřením na marketing, marketingový výzkum, spotřební chování, bankovnictví a bankovní služby. Primární data byla získána z dotazníkového šetření prováděného prostřednictvím internetu. Dále byl vytvořen scénář klienta, na jehož modelovém příkladě byly porovnány vybrané běžné účty z hlediska bankovních poplatků. Konečným výstupem mé bakalářské práce bylo zpracování obecného doporučení pro spotřebitele.
Consumer behaviour on the market with banking services
Keywords: marketing; spotřebitel; spotřební chování; bankovní služby a bankovnictví; marketing; consumer; consumer behaviour; banking services and banking system