Analýza vzdělávání pracovníků - Kroniková, Štěpánka (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem diplomové práce s názvem "Analýza vzdělávání pracovníků" bylo provést ve vybraných organizacích analýzu v oblasti systému vzdělávání pracovníků, analýzu potřeb dalšího vzdělávání s návrhy na jejich realizaci a analýzu nákladů vynaložených na vzdělávání pracovníků. Sledovanými objekty byly 2 základní školy, Lomnice nad Lužnicí a Rapšach. K vypracování diplomové práce byla nastudována odborná literatura, provedena analýza systému vzdělávání v obou školách. Doplňkovým materiálem pro provedení analýzy bylo dotazníkové šetření k systému dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků. Výstupem diplomové práce jsou návrhy na zlepšení procesu vzdělávání a využití dalších zdrojů.
THE ANALYSIS OF TRAINING SYSTEM
Keywords: analýza vzdělávání; metody vzdělávání; vzdělávání pedagogických pracovníků; náklady na vzdělávání; Education; Pedagogical staff; Training system; Employees