Doprovodný program s dětmi v galeriích "Léto s pohádkou" - Deylová, Magdalena (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce sleduje problematiku užití artefiletických a arteterapeutických metod u dětí v předškolním věku. První část je zaměřená obecně na teorii dětské kresby z hlediska arteterapie. Ve druhé části se představují animační programy uskutečněné v galerie a rozebírá se obrazový materiál.
Supporting program with children in the galleries " Summer with fairy tale"
Keywords: artefiletika; arteterapie; deprivace; dominance; galerijní animace; integrita; předškolní věk; psychodiagnostika; psychosomatické problémy; regrese; artefiletics; art therapy; deprivation; dominance; gallery animation; integrity; preschool age; psychodiagnostics; psychosomatic problems; regression