Environmentální management v hotelovém zažízení - Kšír, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2010)
Analýza možností zavedení environmentálního managementu jako systematického přístupu vedoucího k minimálním dopadům činností konkrétního subjektu působícím v oblasti ubytovacích služeb na životní prostředí. Dále pak návrh zavedení environmentálního managementu v praxi v konkrétním vybraném podniku a analýze možných přínosů pro tento subjekt.
Environmental managament in hotel establishment
Keywords: environmentální management; hotelové řízení; životní prostředí; ochrana životního prostředí; environmentální aktivity; ekolabeling; environmental management; hotel management; environment; environmental protection; environmental activities; Eco-labeling