Návrh společných zařízení pro KPÚ Žíšov. - Šebková, Hana (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce je zaměřena na návrh společných zařízení pro katastrální území Milínov v rámci zpracované pozemkové úpravy. Jedná se zejména o protierozní ochranu, cestní síť, územní systém ekologické stability a vodohospodářská opatření. Návrh je posouzen individuálně i ve vzájemných souvislostech, stanoveny jsou přednosti i rizika realizace. Jsou zpracovány návrhy na dopracování, jak z pohledu odborného, tak i vlastních návrhů na opatření. Doporučení a návrhy budou předány projekční a uživatelské sféře. Po dohodě s vedoucím diplomové práce bylo změněno katastrální území z důvodu dostupnosti podkladů na katastrální území Milínov u Nezvěstic.
The project of common equiments in KPÚ Žíšov.
Keywords: pozemkové úpravy; společná zařízení; protierozní ochrana; uzemní systém ekologické stability; cestní síť; vodohospodářská opatření; land consolidation; common facilities; soil protection from erosion; road system; ecological network; water utilization measures