Analýza užívání platebních karet v maloobchodě. - Peterková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá problematikou platebních karet. V praktické části je provedena analýza současné situace platebních karet na českém trhu. Analýza byla provedena pomocí dotazníkového šetření mezi zákazníky a prodejci. Cílem této práce je pomocí vlastního výzkumu zjistit, do jaké míry jsou platební karty v České republice používá v maloobchodě.
Analysis of the use of payment cards in retail
Keywords: Platební karta; Kreditní karta; Debetní karta; Platební terminál; Maloobchodník; Zákazník; Payment card; Payment terminal; Customer; Retailer