Interaktivní pomůcky při výuce informatiky na základní škole - Michálek, David (Jihočeská univerzita, 2009)
Moje bakalářská práce se zabývá tématem Interaktivní pomůcky při výuce na základní škole. Uvádí a stručně charakterizuje moderní materiální a nemateriální prostředky pro výuku. Detailněji se zabývá digitální technikou - dataprojektory, interaktivní tabulí a audiovizuální technikou. Jejím těžištěm je však vytvoření ukázkového výukového materiálu pro interaktivní tabuli na výuku informatiky a výpočetní techniky pro základní školy, který naleznete na přiloženém DVD.
Interactive tools in primary school informatics education
Keywords: vyučovací proces; činitel výchovně vzdělávacího procesu; výchovně vzdělávací cíl; zpětný projektor; episkop; epidiaskop; diaprojektor; dataprojektor; interaktivní tabule; SMART Board