Výtvarné činnosti s dětmi ve věku od dvou do tří let - Lahodná, Ivana (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem bakalářské práce je zjistit, které výtvarné činnosti jsou vhodné pro děti od dvou do tří let, určit, které výtvarné techniky jsou již s takto malými dětmi proveditelné. V teoretické části bude shrnut fyzický a psychický vývoj dané věkové skupiny, výtvarný projev a znaky a popis výtvarných činností. V praktické je pak realizace celku, která vychází z teoretické části.
Art activities of children aged between two and three years
Keywords: věk batolete; dítě od dvou do tří let; výtvarné činnosti; výtvarný projev; age of the toddler; child from two to three years old; art activities; art expression