PROSTITUCE - PŘÍČINY A SOCIÁLNÍ DOPAD - Nová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou prostituce a jejími doprovodnými negativními vlivy na společnost. Teoretická část se zabývá aktuální problematikou prostituce. Praktická část obsahuje výsledky výzkumu zaměřeného na postoje a názory veřejnosti a prostituujících osob k dané problematice.
PROSTITUTION - CAUSE AND SOCIAL ASPECTS
Keywords: kuplířství; monogamie; prostituce; prostituující osoba; sex; sexuální služby; causes; organised crime; problems; prostitution; sexual abusement