Návrh pracovních listů pro výuku matematiky na 2. stupni základních škol - Ondráčková, Kamila (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce s názvem Návrh pracovních listů pro výuku matematiky na 2. stupni základních škol obsahuje 4 pracovní listy. Každý pracovní list je určen pro jeden ročník druhého stupně základní školy a je členěn do několika podkapitol. Každá podkapitola obsahuje 2 netradiční příklady. Součástí každého pracovního listu jsou jednotlivá řešení s podrobným postupem.
Designing worksheets for teaching Mathematics on the upper level of elementary schools
Keywords: Pracovní list; slovní úloha; celá čísla; graf; zlomky; rovnice; funkce; výraz; Worksheet; word problem; integers; chart; fractions; equations; function; expression