Screening bodových mutací v genech pro LIF a IL-11 v populaci neplodných žen - Martínek, Petr (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce zkoumá přítomnost a rozložení mutací v genech LIF a IL-11. Mutace byly zkoumány ve vzorcí periferní krve pomocí elektroforézy v teplotním gradientu (TGGE) a sekvenováním.
Screening of mutations in LIF and IL-11 genes in population of infertile females
Keywords: LIF; IL-11; TGGE; sekvenování; LIF; IL-11; TGGE; sequencing