Příspěvek na péči - vnímání kompetencí při provádění sociálního šetření z pohledu sociálních pracovnic - Hálová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce je představit příspěvek na péči a zmapovat názory sociálních pracovnic na jejich profesi v souvislosti s prováděním sociálního šetření pro účely přiznání příspěvku na péči.Teoretická část této práce se zabývá poskytováním příspěvku na péči dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění. Praktická část bakalářské práce je zaměřena na sociální pracovníky.
Care allowance - perception of competencies during the social investigation from the perspective of social workers
Keywords: zákon o sociálních službách; příspěvek na péči; sociální pracovník (ce); kompetence; stáří; stárnutí; act of social services; care allowance; social workers; competences; ageing; higher age