Další vzdělávání sociálních pracovníků - Vejvodová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá problematikou dalšího vzdělávání. V teoretické části práce jsou zmapovány podmínky pro výkon povolání sociální pracovník a podmínky pro další vzdělávání sociálních pracovníků. Cílem praktické části práce je zjistit, jaký je zájem sociálních pracovníků o kurzy dalšího vzdělávání, jaký je jejich názor na povinnost doplňovat si vzdělávání dle zákona č. 108/2006 Sb. a motivace k němu.
Further education of social workers
Keywords: celoživotní vzdělávání; vzdělávání dospělých; vzdělávání sociálních pracovníků; další vzdělávání; kurz; sociální pracovník; lifelong education; education of adults; social workers education; further education; course; social worker