Hodnocení vlivu vybraných parametrů na výkonnost polního postřikovače - Pechar, Aleš (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této bakalářské práce bylo porovnání děleného a přímého pracovního postupu a dále porovnání vlivu vybraných parametrů na výkonnost polního postřikovače. Jako vybrané parametry byli zvoleny: pracovní rychlost, pracovní záběr, měrná dávka, objem zásobní nádrže. Měření bylo prováděno se stroji Agrio DINO 6000 a Tecnoma Laser 4000.
Impact assessment selected parameters for efficiency of field sprayer
Keywords: výkonnost polního postřikovače; dělený a přímý pracovní postup; postřikovač; efficiency of field sprinkler; direct and divided job procedure; sprinkler