Rozvoj supervize ve střediscích rané péče v Jihočeském kraji - Bumbálková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce popisuje proces zavádění supervize ve dvou střediscích rané péče poskytujících tyto služby na území Jihočeského kraje a srovnává reálné zavádění v těchto zařízeních s teoretickými předpoklady.
Development of supervison in early care centres in South Bohemia
Keywords: rozvoj supervize; supervize; středisko rané péče; Jihočeský kraj; development of supervision; supervision; early care centre; South Bohemian