Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti - Sdružení pohraničních obcí a měst okresu Jindřichův Hradec - Vavrová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem bakalářská práce je popsat vybraný mikroregion se zaměřením na danou oblast komerčních služeb, provést situační analýzu a vymezit předpoklady rozvoje dané oblasti komerčních služeb. Sdružení pohraničních obcí a měst okresu Jindřichův Hradec se nachází v Jihočeském kraji, a to v jeho jihovýchodní části v blízkosti hranic s Rakouskem. Mikroregion má 21 členských obcí na rozsáhlém území.
The assumptions of commercial services development in a chosen area
Keywords: mikroregion; komerční služby; situační analýza; microregion; commercial services; situational analysis