Návrat k tradici rodinných podniků - Rumlerová, Jana (Jihočeská univerzita, 2020)
Hlavním cílem této práce je poskytnout lidem více informací o širokém konceptu rodinného podnikání. Tyto podniky většinou nejsou příliš velké a mají malé pole působnosti, takže povědomí občanů o nich není dostačující. Průzkum byl proveden prostřednictvím dotazníků, jež byly zodpovězeny zákazníky rodinné firmy. Další důležitou součástí práce je analýza, jenž je zaměřena na Levandulovou farmu nacházející se na jižní Moravě. Nejdůležitějším cílem této práce je vytvoření návrhu na zlepšení konkurenční pozice a servisu zákazníkům na základě vyhodnocení vnějšího a vnitřního prostředí vybraného podniku.
A Return to the Family Business Tradition
Keywords: Levandulová farma; analýza; dotazník; povědomí lidí o podnicích; Lavender farm; analysis; questionnaire; public awareness of companies