Součinnost a účastenství v trestním právu a soudní judikatuře - Mareš, Pavel (Jihočeská univerzita, 2007)
1. Trestní právo hmotné (funkce, zásady, prameny) 2.Trestný čin v trestním právu hmotném 3. Trestná součinnost 4. Cíl: porovnání případů(spisů)trestné součinnosti s judikaturou 5. Metodika - kvalitativní výzkum 6. Kazuistiky a doplňující údaje o trestné součinnosti 7.Diskuze 8. Závěr
Accomplice and Accession in Criminal Law and Judgment
Keywords: Trestní právo hmotné Trestný čin Trestná součinnost Judikatura; Criminal law material Criminal offence Accomlice Judgment