OpenWrt - Mikeš, Petr (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce obsahuje základní seznámení s operačním systémem OpenWrt. První část je věnována vývoji a historii tohoto systému. Dále práce obsahuje popis instalace systému na vybrané zařízení a jeho nastavení. Součástí práce jsou i srovnávací testy provedené v porovnání s originálním operačním systémem routeru. Čtenář se tak může rozhodnout, který systém je vhodnější pro jeho potřeby.
OpenWrt
Keywords: OpenWrt; operační systém; firmware; Linux; router; historie; instalace; OpenWrt; opetating system; firmware; Linux; router; history; instalation