Bezpečnost technických prostředků pro práci s osobními údaji ve sportovním klubu - Voldán, Petr (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato práce se zabývá ochranou a bezpečností zpracování osobních údajů ve sportovních organizacích. Vysvětluje náležitosti, za jakých podmínek je možné osobní údaje legitimně zpracovávat, a jak zajistit jejich bezpečnost. Na závěr předkládá návrh transparentních a korektních pravidel pro práci s osobními údaji.
Security of the technical means used for personal data processing in sports organizations
Keywords: osobní údaje; GDPR; sportovní organizace; bezpečnost; personal data; GDPR; sports organizations; security