Motivace ke studiu studijního programu speciální pedagogika - Strnadová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá motivací studentů ke studiu studijního programu speciální pedagogiky. Konkrétně se v práci autorka zaměřila na studenty z JCU, UJAKu, UPOLu, kteří studují první nebo druhý ročník. Cílem práce je odhalit, zda motivace studentů ke studiu je spíše vnitřní nebo vnější.
Motivation to Pursue a Course in Special Education
Keywords: motivace; motiv; speciální pedagogika; student; studium; vzdělávání; motivation; motive; special education; student; study; education