Marihuana z pohledu žáků středních škol - Dvořáková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce se zabývá problematikou konopných drog a diskuze ohledně její legalizace u studentů středních škol. V dotazníkovém šetření byl u studentů zjišťován pohled na nebezpečí, návykovost a legalizaci konopí v ČR.
Marijuana from the perspective of high school students
Keywords: Konopí; marihuana; závislost; legalizace; Cannabis; marihuana; addiction; legalization