Analýza výběru lokality pro obchodní jednotku - Remešová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
V práci jsem se zabývala analýzou lokality, v níž vznikly dvě obchodní jednotky. Povedená územní analýza u první jednotky otevřené v toce 2001 potvrdila správnost tohoto kroku. Územní analýza druhé obchodní jednotky prokázala, že další jednotka v této oblasti již nebude prosperitivní.
ACTIVITY ANALYSIS OF LOCALITY SELECTION FOR NEW COMMERCIAL UNIT
Keywords: územní analýza; obchodní jednotka; locality analysis; commercial unit