VSTUP ČESKÝCH FIREM NA TRHY RUSKÉ FEDERACE SE ZAMĚŘENÍM NA VÝROBNÍ FIRMU BAUER TECHNICS JAKO PŘÍKLAD ÚSPĚŠNÉHO EXPORTÉRA - Miesbauerová, Klára (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice vstupu českých firem na trhy Ruské federace a firmě Bauer Technics. V první části práce je pozornost věnována představení investičního prostředí ruského trhu a zahraničním investicím, které plynou do Ruské federace ve formě přímých investic a dodávek investičních celků. Druhá část práce se zaměřuje na tématiku českých investic a exportního financování v Ruské federaci. Ve třetí části je představena společnost Bauer Technics, která je názorným příkladem české firmy, která velice úspěšně působí na ruském trhu dodávek investičních celků s exportním financováním.
Introduction of Czech Firms to Markets of the Russian Federation with Focus on Manufacturing Firm Bauer Technics as Example of Successful Exporter
Keywords: Zahraniční investice; podnikatelský subjekt; Ruská federace; Česká republika; Bauer Technics; Foreign investments; business subject; Russian Federation; Czech Republic; Bauer technics