Optimalizace skladového systému ve vybraném podniku - Chodorová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato bakalářská práce se zabývá optimalizací skladového systému ve vybrané organizaci. V první části jsou definovány jednotlivé logistické pojmy, se kterými je dále pracováno. Další část je zaměřena na samotnou organizaci a nalezení problému v oblasti skladování u tohoto subjektu a jeho optimálního řešení za pomoci několika vzájemně porovnávaných návrhů. Cílem práce je nalézt nejvhodnější prakticky využitelné řešení eliminující nastalé problémy v oblasti skladování.
Optimization of the Warehouse System in a Selected Production Company
Keywords: sklad; skladování; aktivní a pasivní prvky; přepravní prostředky; logistická technologie; warehouse; storage; logistics technology; passive and active elements