Aplikace logistických technologií v dodávkách pro automobilový průmysl - Tesař, Petr (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce je zaměřena na aplikaci logistických technologií ve vybrané organizaci ISOBAST s.r.o., která vyrábí a zpracovává výrobky z pěnových materiálů a umělých hmot a to převážně pro automobilový průmysl.
Application of logistic technology in contracts for automotive industry
Keywords: Logistika; Logistické technologie; Logistics; Logistics technologies; Logistics strings in automotive field