Význam komunikace se zákazníky - Bartošová, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce se zabývá významem komunikace se zákazníky pro firmu. Představuje návrh na zajištění komplexní péče o stávající klienty, a to zavedením nových služeb, včetně nastavení vhodné komunikace s nimi. První část této práce je věnována shrnutí základních teoretických poznatků, které se týkají této problematiky. V další části je pak zpracována analýza současného stavu společnosti a realizováno dotazníkové šetření. Na základě těchto výsledků jsou představeny jednotlivé návrhy, které jsou zhodnoceny rovněž po finanční stránce. Výstupem práce pak jsou návrhy doporučené k realizaci.
Importance of communication with customers
Keywords: Komunikace; zákazník; dlouhodobý vztah; konkurenceschopnost.; Communications; customer; long-term relationship; competitiveness.