Analýza a funkční návrh informačního systému multilingvální diář s hierarchií uživatelů - Janda, Martin (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem informačního systému "multilingvální diář s hierarchií uživatelů". Návrh je realizován za pomoci nástroje PowerDesigner firmy Sybase. V teoretické části je zahrnuto seznámení se s vývojovým prostředím popis metodik a s analýzou diáře. V praktické části jsou poznatky z teoretické části využity k navrhování konceptuálního, procesního a fyzického modelu. V poslední části práce jsou popsány možnosti vygenerování databáze z fyzického modelu.
Functional analysis and design of the information system multilingual diary with users hierarchy