Srovnání rurálních a urbánních oblastí v Jihočeském regionu podle využití podpory EU pro alternativní zdroje energie - Glaser, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato diplomová práce se zabývá provedením analýzy v Jihočeském regionu vzhledem k možnému a reálnému využití podpor EU na využívání alternativních zdrojů alternativní energie. Porovnání situace bylo na urbánní a rurální populaci a jejich strategie využívání alternativních energetických zdrojů.
Confrotation of an alternative energy in rural and urban teritorry in south bohemia region
Keywords: Alternativní energie; biomasa; bioplyn; větrná energie; solární energie; fotovoltaika; program EFEKT; Operační program Životního prostředí; Operační program pro podnikání a inovace; Alternative energy; biomass; biogas; wind energy; solar energy; photovoltaics; program; Effect; Environment Operational Programme; Operational Programme for Entrepreneurship and Innovation