Workshop - Monitoring of freshwater fish meat and their products. - Honzlová, A.; Čurdová, H.; Šimek, B.; Másílko, J.; Příborský, Josef; Velíšek, Josef; Mráz, Jan; Schebestová, L. (Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, 2020)
Článek shrnuje informace z workshopu ,,Sledování kvality masa sladkovodních ryb a výrobků z nich“, který se konal 18. a 19. září 2019 v prostorách zámku Lnáře.
Workshop - Monitoring of freshwater fish meat and their products.
Keywords: dusíkový faktor; obsah masa; ryby; nitrogen factor; content of meat; Fish