Analýza potřeb domácnosti a tvorba programu pro domácí finance. - Gyepes, Michael (Jihočeská univerzita, 2011)
Úkolem bakalářské práce je analýza potřeb domácnosti a tvorba programu pro domácí finance. První část práce je zaměřena na průzkum trhu v oblasti informačních systémů. Jsou zde prozkoumány vlastnosti dostupných programů, možnosti jejich využití a je provedeno vyhodnocení. Dále je provedena analýza potřeb domácnosti. Na základě získaných dat je vytvořena koncepce, struktura a logika tvořeného programu pro domácí finance. Také je zvolena technologie programu. Následně je vytvořen vlastní program pro domácí finance. Jsou zde popsána některá dílčí řešení. Text je doplněn obrázky, popisy a algoritmy. Závěrem je provedeno porovnání nově vytvořeného programu se stávajícími dostupnými programy a jsou popsány jeho výhody.
The Analysis of the Household Needs and the Creation of the Programme of Household Finance.
Keywords: domácí finance; Household Finance