Interpersonální vliv v pracovním procesu. - Charvát, Jan (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce je porovnání motivačních programů dvou sledovaných podniků zastupujících komerční a státní sféru. Dále potom porovnání motivačních profilů jejich zaměstnanců.
Interpersonal influence in the workplace.
Keywords: Ovlivňování; motivace; stimulace; motivační profil; motivační program.; Influence; motivation; stimulation; motivation profile; incentive program.