Využití marketingových nástrojů v elekronickém obchodě e-profess.cz - Papež, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2010)
Předmětem bakalářské práce bylo navrhnout zlepšení, která by zefektivnila chod internetového obchodu společnosti Profess Consulting s.r.o. Tato zlepšení vycházela z analýzy současného stavu využívání marketingových nástrojů ve vybrané maloobchodní jednotce. Analýza současného stavu využívání marketingových nástrojů byla provedena na základě studia odborné literatury, kvantitativního a kvalitativního výzkumu. Z výsledku analýzy byla společnosti navrhnuta doporučení, která spočívala v zjednodušení provozu tohoto internetového obchodu a vytvoření dobrého jména společnosti.
Application of marketing instruments in the eshop e-profess.cz
Keywords: maloobchod; internetový obchod; marketing; marketingové nástroje; výzkum; retail; eshop; marketing; marketing tools; research