Implementace logistických modulů informačního systému ve firmě Niedax s.r.o. - Bušek, Petr (Jihočeská univerzita, 2019)
Tématem této diplomové práce je implementace logistických modulů podnikového informačního systému ve společnosti Niedax. Teoretická část poskytuje informace z oblasti informačních systémů doplněné informacemi o ERP (Enterprise Resource Planning), výdajích IS / IT a metodách návrhu a implementace informačních systémů. Praktická část stručně popisuje vybraný informační systém, společnost ve které byl informační systém implementován, implementačního partnera a informační systém BMD. Dále je provedena analýza současného stavu a je popsán průběh celého implementačního projektu, po kterém následuje praktická ukázka systému BMD. Nakonec je provedeno vyhodnocení projektu. Hodnocení je založeno na srovnání hodnot TCO (Total Cost of Ownership) stanovených v praktické části práce a vyhodnocení dotazníkového šetření.
Implementation of logistics modules of information system in Niedax s.r.o.
Keywords: Implementace; informační systém; enterprise resource system; total cost of ownership; Implementation; information system; enterprise resource system; total cost of ownership