Součinnost integrovaného záchranného systému na místech hromadných neštěstí v Jihočeském kraji - Kočí, Vojtěch (Jihočeská univerzita, 2007)
V práci autor vydefinoval základní pojmy v souvislosti s integrovaným záchranným systémem a hromadnými neštěstími, zmapoval stanoviště hlavních složek integrovaného záchranného systému v Jihočeském kraji a jejich připravenost na hromadná neštěstí, dotazníkovým šetřením a osobními rozhovory zmapoval na jaké úrovni je součinnost mezi jednotlivými složkami integrovaného záchranného systému v Jihočeském kraji a navrhnul opatření ke zlepšení součinnosti integrovaného záchranného systému.
Co-operation of the Integrated Rescue System in the places of the mass accidents in South Bohemia
Keywords: Hromadná neštěstí; Integrovaný záchranný systém; Jihočeský kraj; Součinnost; mass accidents; Integrated Rescue System; South Bohemia; co-operation