Vliv způsobu obhospodařování TTP na jejich stukturu a dynamiku - Hnilička, Ladislav (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se týká botanické struktuře travních porostů, jejich ekologickou hodnotou a způsoby pěstování, včetně popisu využívaných agrotechniky, která má vliv na struktury a dynamiky pastvin.
Influene of management practices on grassland structure and dynamics
Keywords: struktura TTP; mulčování; tráva; pastviny; grassland structure; mulch; grass; pasture