Sportovní a volnočasové aktivity v obci Příbraz - Chobotská, Lucie (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce ve svém úvodu analyzuje historii a činnost sportovních a volnočasových organizací v České republice a zaměřuje se na kompetence a cíle těchto organizací na malých obcích. Praktická část je konkrétně zaměřena na činnosti sportovních a volnočasových organizací v obci Příbraz, které necílí pouze na sport nebo zájmové vzdělávání, ale také na doplňkové kulturní akce pro širokou veřejnost, čímž se velkou měrou podílejí i na kulturním dění v obci. Pro zjištění spokojenosti s činnostmi sportovních a volnočasových aktivit v obci Příbraz je provedena kvantitativní analýza v podobě dotazníkového šetření. Samotný závěr práce uvádí zhodnocení poznatků a doporučení ke zlepšení situace.
Sports and leisure activities in the village of Příbraz
Keywords: Volný čas; sport; sportovní a volnočasové organizace; historie; Příbraz; Leisure time; sport; sports and leisure organizations; history; Příbraz